نوری, حسینعلی, تیموری یانسری, اسداله, چاشنی دل, یداله. (1404). اثرات فرآوری پر خام مرغ گوشتی بر فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و شاخص هضم‌پذیری در سامانه‌های AFRC و NorFor. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2025.29573.1878
حسینعلی نوری; اسداله تیموری یانسری; یداله چاشنی دل. "اثرات فرآوری پر خام مرغ گوشتی بر فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و شاخص هضم‌پذیری در سامانه‌های AFRC و NorFor". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, -. doi: 10.22124/ar.2025.29573.1878
نوری, حسینعلی, تیموری یانسری, اسداله, چاشنی دل, یداله. (1404). 'اثرات فرآوری پر خام مرغ گوشتی بر فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و شاخص هضم‌پذیری در سامانه‌های AFRC و NorFor', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2025.29573.1878
نوری, حسینعلی, تیموری یانسری, اسداله, چاشنی دل, یداله. اثرات فرآوری پر خام مرغ گوشتی بر فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و شاخص هضم‌پذیری در سامانه‌های AFRC و NorFor. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): -. doi: 10.22124/ar.2025.29573.1878


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب