مهدوی, علی, امیراحمدی, امیر, احمدپناهی, سید جواد, استاجی, حمید, محبوب ربانی, سینا. (1404). تاثیر افزودن سطوح مختلف چای کامبوچا در آب آشامیدنی برعملکرد، فلور میکروبی، ریخت‌شناسی روده باریک و خصوصیات اکسیدانی و آنتی‌اکسیدانی تام سرم در جوجه‌های بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2025.30057.1887
علی مهدوی; امیر امیراحمدی; سید جواد احمدپناهی; حمید استاجی; سینا محبوب ربانی. "تاثیر افزودن سطوح مختلف چای کامبوچا در آب آشامیدنی برعملکرد، فلور میکروبی، ریخت‌شناسی روده باریک و خصوصیات اکسیدانی و آنتی‌اکسیدانی تام سرم در جوجه‌های بلدرچین ژاپنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, -. doi: 10.22124/ar.2025.30057.1887
مهدوی, علی, امیراحمدی, امیر, احمدپناهی, سید جواد, استاجی, حمید, محبوب ربانی, سینا. (1404). 'تاثیر افزودن سطوح مختلف چای کامبوچا در آب آشامیدنی برعملکرد، فلور میکروبی، ریخت‌شناسی روده باریک و خصوصیات اکسیدانی و آنتی‌اکسیدانی تام سرم در جوجه‌های بلدرچین ژاپنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2025.30057.1887
مهدوی, علی, امیراحمدی, امیر, احمدپناهی, سید جواد, استاجی, حمید, محبوب ربانی, سینا. تاثیر افزودن سطوح مختلف چای کامبوچا در آب آشامیدنی برعملکرد، فلور میکروبی، ریخت‌شناسی روده باریک و خصوصیات اکسیدانی و آنتی‌اکسیدانی تام سرم در جوجه‌های بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): -. doi: 10.22124/ar.2025.30057.1887


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب