مولایی, علی, فرح آور, عباس, یاوری, مرتضی. (1404). اثر اولتراسونیک و یا اولتراسانتریفیوژ نمودن زرده تخم مرغ قبل از اضافه نمودن آن به رقیق کننده، بر کیفیت و قابلیت باروری منی قوچ پس از ذخیره‌سازی در دمایC ° 4. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2025.30074.1888
علی مولایی; عباس فرح آور; مرتضی یاوری. "اثر اولتراسونیک و یا اولتراسانتریفیوژ نمودن زرده تخم مرغ قبل از اضافه نمودن آن به رقیق کننده، بر کیفیت و قابلیت باروری منی قوچ پس از ذخیره‌سازی در دمایC ° 4". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, -. doi: 10.22124/ar.2025.30074.1888
مولایی, علی, فرح آور, عباس, یاوری, مرتضی. (1404). 'اثر اولتراسونیک و یا اولتراسانتریفیوژ نمودن زرده تخم مرغ قبل از اضافه نمودن آن به رقیق کننده، بر کیفیت و قابلیت باروری منی قوچ پس از ذخیره‌سازی در دمایC ° 4', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2025.30074.1888
مولایی, علی, فرح آور, عباس, یاوری, مرتضی. اثر اولتراسونیک و یا اولتراسانتریفیوژ نمودن زرده تخم مرغ قبل از اضافه نمودن آن به رقیق کننده، بر کیفیت و قابلیت باروری منی قوچ پس از ذخیره‌سازی در دمایC ° 4. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): -. doi: 10.22124/ar.2025.30074.1888


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب