داداشی, سبحه, طایفه, ماندانا, حبیبی, فاطمه. (1404). تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 15(1), 1-12. doi: 10.22124/cr.2025.28592.1837
سبحه داداشی; ماندانا طایفه; فاطمه حبیبی. "تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 15, 1, 1404, 1-12. doi: 10.22124/cr.2025.28592.1837
داداشی, سبحه, طایفه, ماندانا, حبیبی, فاطمه. (1404). 'تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 15(1), pp. 1-12. doi: 10.22124/cr.2025.28592.1837
داداشی, سبحه, طایفه, ماندانا, حبیبی, فاطمه. تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; 15(1): 1-12. doi: 10.22124/cr.2025.28592.1837


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب