Madhyamapurush, Warach. (1404). A novel model for improving food tourism, environmental aspects and tourist satisfaction. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), 1-9. doi: 10.22124/cjes.2025.8682
Warach Madhyamapurush. "A novel model for improving food tourism, environmental aspects and tourist satisfaction". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, 1-9. doi: 10.22124/cjes.2025.8682
Madhyamapurush, Warach. (1404). 'A novel model for improving food tourism, environmental aspects and tourist satisfaction', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. 1-9. doi: 10.22124/cjes.2025.8682
Madhyamapurush, Warach. A novel model for improving food tourism, environmental aspects and tourist satisfaction. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): 1-9. doi: 10.22124/cjes.2025.8682


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب