دالوند, فاطمه, عزیزی, ایوب, کیانی, علی, فدایی فر, امیر, جولازاده, علیرضا. (1404). بررسی اثر سطوح مختلف خوراک ضایعات بادام زمینی بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد مغذی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه و رفتار تغذیه ای بره‌های پرواری لری-بختیاری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(1), 39-50. doi: 10.22124/ar.2025.28865.1860
فاطمه دالوند; ایوب عزیزی; علی کیانی; امیر فدایی فر; علیرضا جولازاده. "بررسی اثر سطوح مختلف خوراک ضایعات بادام زمینی بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد مغذی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه و رفتار تغذیه ای بره‌های پرواری لری-بختیاری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14, 1, 1404, 39-50. doi: 10.22124/ar.2025.28865.1860
دالوند, فاطمه, عزیزی, ایوب, کیانی, علی, فدایی فر, امیر, جولازاده, علیرضا. (1404). 'بررسی اثر سطوح مختلف خوراک ضایعات بادام زمینی بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد مغذی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه و رفتار تغذیه ای بره‌های پرواری لری-بختیاری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(1), pp. 39-50. doi: 10.22124/ar.2025.28865.1860
دالوند, فاطمه, عزیزی, ایوب, کیانی, علی, فدایی فر, امیر, جولازاده, علیرضا. بررسی اثر سطوح مختلف خوراک ضایعات بادام زمینی بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد مغذی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه و رفتار تغذیه ای بره‌های پرواری لری-بختیاری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; 14(1): 39-50. doi: 10.22124/ar.2025.28865.1860


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب