کمالی, هانیه, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, بدخشان, یدالله, شهدادی, فاطمه. (1404). اثر اسید وانیلیک بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های خونی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن رستورانی اکسید شده. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(1), 51-63. doi: 10.22124/ar.2025.28690.1855
هانیه کمالی; مژگان مظهری; امیدعلی اسماعیلی پور; یدالله بدخشان; فاطمه شهدادی. "اثر اسید وانیلیک بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های خونی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن رستورانی اکسید شده". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14, 1, 1404, 51-63. doi: 10.22124/ar.2025.28690.1855
کمالی, هانیه, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, بدخشان, یدالله, شهدادی, فاطمه. (1404). 'اثر اسید وانیلیک بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های خونی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن رستورانی اکسید شده', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(1), pp. 51-63. doi: 10.22124/ar.2025.28690.1855
کمالی, هانیه, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, بدخشان, یدالله, شهدادی, فاطمه. اثر اسید وانیلیک بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های خونی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن رستورانی اکسید شده. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; 14(1): 51-63. doi: 10.22124/ar.2025.28690.1855


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب