سیف زاده, مینا, کوچکیان صبور, انوشه, مرادی, یزدان. (1403). تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), 1-17. doi: 10.22124/janb.2025.28334.1255
مینا سیف زاده; انوشه کوچکیان صبور; یزدان مرادی. "تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 4, 1403, 1-17. doi: 10.22124/janb.2025.28334.1255
سیف زاده, مینا, کوچکیان صبور, انوشه, مرادی, یزدان. (1403). 'تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), pp. 1-17. doi: 10.22124/janb.2025.28334.1255
سیف زاده, مینا, کوچکیان صبور, انوشه, مرادی, یزدان. تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 10(4): 1-17. doi: 10.22124/janb.2025.28334.1255


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب