شعبانی کنشتی, وحید, حیدری, غلامرضا, خالص‌رو, شیوا. (1403). تأثیر هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت دانه و علوفه پنج رقم جو (Hordeum vulgare L.) دیم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(4), 397-414. doi: 10.22124/cr.2025.28664.1839
وحید شعبانی کنشتی; غلامرضا حیدری; شیوا خالص‌رو. "تأثیر هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت دانه و علوفه پنج رقم جو (Hordeum vulgare L.) دیم". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14, 4, 1403, 397-414. doi: 10.22124/cr.2025.28664.1839
شعبانی کنشتی, وحید, حیدری, غلامرضا, خالص‌رو, شیوا. (1403). 'تأثیر هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت دانه و علوفه پنج رقم جو (Hordeum vulgare L.) دیم', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(4), pp. 397-414. doi: 10.22124/cr.2025.28664.1839
شعبانی کنشتی, وحید, حیدری, غلامرضا, خالص‌رو, شیوا. تأثیر هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت دانه و علوفه پنج رقم جو (Hordeum vulgare L.) دیم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 14(4): 397-414. doi: 10.22124/cr.2025.28664.1839


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب