کاظمی, اسماعیل, رحیمی کیا, ادریس, مرادیان, حسین, خسروانی زاده, علی. (1402). اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512
اسماعیل کاظمی; ادریس رحیمی کیا; حسین مرادیان; علی خسروانی زاده. "اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, -. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512
کاظمی, اسماعیل, رحیمی کیا, ادریس, مرادیان, حسین, خسروانی زاده, علی. (1402). 'اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512
کاظمی, اسماعیل, رحیمی کیا, ادریس, مرادیان, حسین, خسروانی زاده, علی. اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): -. doi: 10.22124/japb.2023.25471.1512


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب