علمداری, حجت اله, موسوی, خدیجه. (1402). اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(1), 43-52. doi: 10.22124/janb.2023.24743.1205
حجت اله علمداری; خدیجه موسوی. "اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 1, 1402, 43-52. doi: 10.22124/janb.2023.24743.1205
علمداری, حجت اله, موسوی, خدیجه. (1402). 'اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(1), pp. 43-52. doi: 10.22124/janb.2023.24743.1205
علمداری, حجت اله, موسوی, خدیجه. اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 9(1): 43-52. doi: 10.22124/janb.2023.24743.1205


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب