اسمعیل زاده, محدثه, رستم زاد, هانیه, باباخانی, آریا. (1401). بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 43-55. doi: 10.22124/janb.2023.24097.1193
محدثه اسمعیل زاده; هانیه رستم زاد; آریا باباخانی. "بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1401, 43-55. doi: 10.22124/janb.2023.24097.1193
اسمعیل زاده, محدثه, رستم زاد, هانیه, باباخانی, آریا. (1401). 'بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 43-55. doi: 10.22124/janb.2023.24097.1193
اسمعیل زاده, محدثه, رستم زاد, هانیه, باباخانی, آریا. بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 8(4): 43-55. doi: 10.22124/janb.2023.24097.1193


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب