تراضی, سارا, غفوری, حسین, صاری خان, سجاد, سریری, ریحانه. (1400). افزایش حلالیت آنزیم نوترکیب گلوتاتیون S- ترانسفراز استخراج شده از ماهی سفید (Rutilus kutum) با استفاده از روش مبتنی بر چپرون در باکتری Escherichia coli. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), 89-108. doi: 10.22124/japb.2021.18601.1409
سارا تراضی; حسین غفوری; سجاد صاری خان; ریحانه سریری. "افزایش حلالیت آنزیم نوترکیب گلوتاتیون S- ترانسفراز استخراج شده از ماهی سفید (Rutilus kutum) با استفاده از روش مبتنی بر چپرون در باکتری Escherichia coli". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 3, 1400, 89-108. doi: 10.22124/japb.2021.18601.1409
تراضی, سارا, غفوری, حسین, صاری خان, سجاد, سریری, ریحانه. (1400). 'افزایش حلالیت آنزیم نوترکیب گلوتاتیون S- ترانسفراز استخراج شده از ماهی سفید (Rutilus kutum) با استفاده از روش مبتنی بر چپرون در باکتری Escherichia coli', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), pp. 89-108. doi: 10.22124/japb.2021.18601.1409
تراضی, سارا, غفوری, حسین, صاری خان, سجاد, سریری, ریحانه. افزایش حلالیت آنزیم نوترکیب گلوتاتیون S- ترانسفراز استخراج شده از ماهی سفید (Rutilus kutum) با استفاده از روش مبتنی بر چپرون در باکتری Escherichia coli. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 9(3): 89-108. doi: 10.22124/japb.2021.18601.1409


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب