ندائی, معصومه, نوری قنبلانی, قدیر, رفیعی دستجردی, هوشنگ, عباداللهی, عسگر. (1399). اثرهای کشندگی و زیرکشندگی اسانس‌های درمنه‌ی خراسانی (Artemisia khorassanica)، زیره‌ی سیاه (Carum carvi) و فلفل سیاه (Piper nigrum) روی بید سیب‌زمینی، Phthorimaea operculella. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), 41-57. doi: 10.22124/iprj.2021.4631
معصومه ندائی; قدیر نوری قنبلانی; هوشنگ رفیعی دستجردی; عسگر عباداللهی. "اثرهای کشندگی و زیرکشندگی اسانس‌های درمنه‌ی خراسانی (Artemisia khorassanica)، زیره‌ی سیاه (Carum carvi) و فلفل سیاه (Piper nigrum) روی بید سیب‌زمینی، Phthorimaea operculella". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 4, 1399, 41-57. doi: 10.22124/iprj.2021.4631
ندائی, معصومه, نوری قنبلانی, قدیر, رفیعی دستجردی, هوشنگ, عباداللهی, عسگر. (1399). 'اثرهای کشندگی و زیرکشندگی اسانس‌های درمنه‌ی خراسانی (Artemisia khorassanica)، زیره‌ی سیاه (Carum carvi) و فلفل سیاه (Piper nigrum) روی بید سیب‌زمینی، Phthorimaea operculella', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), pp. 41-57. doi: 10.22124/iprj.2021.4631
ندائی, معصومه, نوری قنبلانی, قدیر, رفیعی دستجردی, هوشنگ, عباداللهی, عسگر. اثرهای کشندگی و زیرکشندگی اسانس‌های درمنه‌ی خراسانی (Artemisia khorassanica)، زیره‌ی سیاه (Carum carvi) و فلفل سیاه (Piper nigrum) روی بید سیب‌زمینی، Phthorimaea operculella. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 10(4): 41-57. doi: 10.22124/iprj.2021.4631


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب