کلوندی, سارا, زابلی, خلیل, ملکی, مصطفی. (1397). اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), 69-82. doi: 10.22124/ar.2018.9256.1270
سارا کلوندی; خلیل زابلی; مصطفی ملکی. "اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 2, 1397, 69-82. doi: 10.22124/ar.2018.9256.1270
کلوندی, سارا, زابلی, خلیل, ملکی, مصطفی. (1397). 'اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), pp. 69-82. doi: 10.22124/ar.2018.9256.1270
کلوندی, سارا, زابلی, خلیل, ملکی, مصطفی. اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(2): 69-82. doi: 10.22124/ar.2018.9256.1270


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب