شیدائی, سامان, حیدری شریف آباد, حسین, حمیدی, آیدین, نورمحمدی, قربان, مقدم, علی. (1397). تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 47-58. doi: 10.22124/jms.2018.2945
سامان شیدائی; حسین حیدری شریف آباد; آیدین حمیدی; قربان نورمحمدی; علی مقدم. "تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 4, 1397, 47-58. doi: 10.22124/jms.2018.2945
شیدائی, سامان, حیدری شریف آباد, حسین, حمیدی, آیدین, نورمحمدی, قربان, مقدم, علی. (1397). 'تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), pp. 47-58. doi: 10.22124/jms.2018.2945
شیدائی, سامان, حیدری شریف آباد, حسین, حمیدی, آیدین, نورمحمدی, قربان, مقدم, علی. تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 5(4): 47-58. doi: 10.22124/jms.2018.2945


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب