نبی پور افروزی, حسن, تربتی نژاد, نورمحمد, شمس شرق, محمود, رضائی, منصور. (1397). اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 67-80. doi: 10.22124/ar.2018.8979.1264
حسن نبی پور افروزی; نورمحمد تربتی نژاد; محمود شمس شرق; منصور رضائی. "اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1397, 67-80. doi: 10.22124/ar.2018.8979.1264
نبی پور افروزی, حسن, تربتی نژاد, نورمحمد, شمس شرق, محمود, رضائی, منصور. (1397). 'اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 67-80. doi: 10.22124/ar.2018.8979.1264
نبی پور افروزی, حسن, تربتی نژاد, نورمحمد, شمس شرق, محمود, رضائی, منصور. اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(1): 67-80. doi: 10.22124/ar.2018.8979.1264


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.