جعفری, مسعود, جانمحمدی, حسین. (1397). مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 41-51. doi: 10.22124/ar.2018.2857
مسعود جعفری; حسین جانمحمدی. "مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1397, 41-51. doi: 10.22124/ar.2018.2857
جعفری, مسعود, جانمحمدی, حسین. (1397). 'مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 41-51. doi: 10.22124/ar.2018.2857
جعفری, مسعود, جانمحمدی, حسین. مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(1): 41-51. doi: 10.22124/ar.2018.2857


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.