شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, پایندان, الهام, ابراهیمی, مهرنوش. (1396). اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 137-161. doi: 10.22124/japb.2018.6379.1123
مهشید شاملوفر; زهرا غیاثوند; الهام پایندان; مهرنوش ابراهیمی. "اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 4, 1396, 137-161. doi: 10.22124/japb.2018.6379.1123
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, پایندان, الهام, ابراهیمی, مهرنوش. (1396). 'اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), pp. 137-161. doi: 10.22124/japb.2018.6379.1123
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, پایندان, الهام, ابراهیمی, مهرنوش. اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 5(4): 137-161. doi: 10.22124/japb.2018.6379.1123


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.