میرقلنج, سید علی, کیانفر, روح الله, جانمحمدی, حسین, تقی زاده, اکبر. (1396). اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 81-91. doi: 10.22124/ar.2018.2757
سید علی میرقلنج; روح الله کیانفر; حسین جانمحمدی; اکبر تقی زاده. "اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1396, 81-91. doi: 10.22124/ar.2018.2757
میرقلنج, سید علی, کیانفر, روح الله, جانمحمدی, حسین, تقی زاده, اکبر. (1396). 'اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 81-91. doi: 10.22124/ar.2018.2757
میرقلنج, سید علی, کیانفر, روح الله, جانمحمدی, حسین, تقی زاده, اکبر. اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(4): 81-91. doi: 10.22124/ar.2018.2757


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب