باقری, نغمه, امانلو, حمید, دهقان بنادکی, مهدی, میرزایی الموتی, حمیدرضا, خلیلوندی بهروزیار, حامد. (1396). اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.2755
نغمه باقری; حمید امانلو; مهدی دهقان بنادکی; حمیدرضا میرزایی الموتی; حامد خلیلوندی بهروزیار. "اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1396, 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.2755
باقری, نغمه, امانلو, حمید, دهقان بنادکی, مهدی, میرزایی الموتی, حمیدرضا, خلیلوندی بهروزیار, حامد. (1396). 'اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.2755
باقری, نغمه, امانلو, حمید, دهقان بنادکی, مهدی, میرزایی الموتی, حمیدرضا, خلیلوندی بهروزیار, حامد. اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(4): 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.2755


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب