مرادی, مهدی, حسین خانی, علی, علیجانی, صادق, دقیق کیا, حسین. (1391). تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(3), 49-59.
مهدی مرادی; علی حسین خانی; صادق علیجانی; حسین دقیق کیا. "تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1, 3, 1391, 49-59.
مرادی, مهدی, حسین خانی, علی, علیجانی, صادق, دقیق کیا, حسین. (1391). 'تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(3), pp. 49-59.
مرادی, مهدی, حسین خانی, علی, علیجانی, صادق, دقیق کیا, حسین. تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 1(3): 49-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب