نوبخت, مریم, درمانی کوهی, حسن, محیطی اصلی, مازیار. (1396). اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541
مریم نوبخت; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی اصلی. "اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1396, 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541
نوبخت, مریم, درمانی کوهی, حسن, محیطی اصلی, مازیار. (1396). 'اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541
نوبخت, مریم, درمانی کوهی, حسن, محیطی اصلی, مازیار. اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(2): 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.