نوبخت, مریم, درمانی کوهی, حسن, محیطی اصلی, مازیار. (1396). اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541
مریم نوبخت; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی اصلی. "اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1396, 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541
نوبخت, مریم, درمانی کوهی, حسن, محیطی اصلی, مازیار. (1396). 'اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541
نوبخت, مریم, درمانی کوهی, حسن, محیطی اصلی, مازیار. اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(2): 51-61. doi: 10.22124/ar.2017.2541


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب