محمدی, عصمت, شعبان‌پور, بهاره, کردجزی, معظمه. (1396). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), 25-38.
عصمت محمدی; بهاره شعبان‌پور; معظمه کردجزی. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 3, 1396, 25-38.
محمدی, عصمت, شعبان‌پور, بهاره, کردجزی, معظمه. (1396). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), pp. 25-38.
محمدی, عصمت, شعبان‌پور, بهاره, کردجزی, معظمه. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 5(3): 25-38.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.