محمدی, عصمت, شعبان‌پور, بهاره, کردجزی, معظمه. (1396). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), 25-38. doi: 10.22124/japb.2017.2531
عصمت محمدی; بهاره شعبان‌پور; معظمه کردجزی. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 3, 1396, 25-38. doi: 10.22124/japb.2017.2531
محمدی, عصمت, شعبان‌پور, بهاره, کردجزی, معظمه. (1396). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), pp. 25-38. doi: 10.22124/japb.2017.2531
محمدی, عصمت, شعبان‌پور, بهاره, کردجزی, معظمه. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 5(3): 25-38. doi: 10.22124/japb.2017.2531


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب