شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, کمالی, مازیار, بای, فاطمه. (1396). پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 87-106.
مهشید شاملوفر; زهرا غیاثوند; مازیار کمالی; فاطمه بای. "پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1396, 87-106.
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, کمالی, مازیار, بای, فاطمه. (1396). 'پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 87-106.
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, کمالی, مازیار, بای, فاطمه. پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 5(1): 87-106.


Contact Us | Help & Support | Site Map

© Copyright 2017 - Journal Management System. Created by sinaweb.