صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. (1396). تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏ آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه جوجه‏های گوشتی در دوره پایانی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -.
احسان صالحی فر; محمود شیوازاد; فرهاد فرودی; محمد چمنی; رضا بهاری کاشانی. "تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏ آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه جوجه‏های گوشتی در دوره پایانی". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1396, -.
صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. (1396). 'تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏ آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه جوجه‏های گوشتی در دوره پایانی', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -.
صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏ آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه جوجه‏های گوشتی در دوره پایانی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; (): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.