حسینی, سید ولی, باباخانی لشکان, آریا, اوجی فرد, امین. (1394). مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(3), 45-55.
سید ولی حسینی; آریا باباخانی لشکان; امین اوجی فرد. "مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 3, 1394, 45-55.
حسینی, سید ولی, باباخانی لشکان, آریا, اوجی فرد, امین. (1394). 'مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(3), pp. 45-55.
حسینی, سید ولی, باباخانی لشکان, آریا, اوجی فرد, امین. مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 2(3): 45-55.


Contact Us | Help & Support | Site Map

© Copyright 2017 - Journal Management System. Created by sinaweb.