حسینی, سید ولی, باباخانی لشکان, آریا, اوجی فرد, امین. (1396). مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(2), 57-67.
سید ولی حسینی; آریا باباخانی لشکان; امین اوجی فرد. "مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 2, 1396, 57-67.
حسینی, سید ولی, باباخانی لشکان, آریا, اوجی فرد, امین. (1396). 'مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(2), pp. 57-67.
حسینی, سید ولی, باباخانی لشکان, آریا, اوجی فرد, امین. مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 3(2): 57-67.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب