قربانپور, کاظم, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. (1396). مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 127-137. doi: 10.22124/ar.2017.2235
کاظم قربانپور; رضا ولی زاده; عباسعلی ناصریان. "مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1396, 127-137. doi: 10.22124/ar.2017.2235
قربانپور, کاظم, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. (1396). 'مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 127-137. doi: 10.22124/ar.2017.2235
قربانپور, کاظم, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(1): 127-137. doi: 10.22124/ar.2017.2235


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب