قربانپور, کاظم, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. (1396). مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 127-137.
کاظم قربانپور; رضا ولی زاده; عباسعلی ناصریان. "مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1396, 127-137.
قربانپور, کاظم, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. (1396). 'مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 127-137.
قربانپور, کاظم, ولی زاده, رضا, ناصریان, عباسعلی. مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(1): 127-137.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.