گورانی‌نژاد, حسین, جوادزاده, نرگس, علیشاهی, مجتبی. (1395). بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), 29-45.
حسین گورانی‌نژاد; نرگس جوادزاده; مجتبی علیشاهی. "بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 4, 1395, 29-45.
گورانی‌نژاد, حسین, جوادزاده, نرگس, علیشاهی, مجتبی. (1395). 'بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), pp. 29-45.
گورانی‌نژاد, حسین, جوادزاده, نرگس, علیشاهی, مجتبی. بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 4(4): 29-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب