کریمی, مجتبی, بشارتی, مقصود, تقی زاده, اکبر, صفری, رشید. (1396). اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 27-37. doi: 10.22124/ar.2017.2171
مجتبی کریمی; مقصود بشارتی; اکبر تقی زاده; رشید صفری. "اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1396, 27-37. doi: 10.22124/ar.2017.2171
کریمی, مجتبی, بشارتی, مقصود, تقی زاده, اکبر, صفری, رشید. (1396). 'اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 27-37. doi: 10.22124/ar.2017.2171
کریمی, مجتبی, بشارتی, مقصود, تقی زاده, اکبر, صفری, رشید. اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(1): 27-37. doi: 10.22124/ar.2017.2171


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب