کریمی, مجتبی, بشارتی, مقصود, تقی زاده, اکبر, صفری, رشید. (1396). اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 27-37.
مجتبی کریمی; مقصود بشارتی; اکبر تقی زاده; رشید صفری. "اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1396, 27-37.
کریمی, مجتبی, بشارتی, مقصود, تقی زاده, اکبر, صفری, رشید. (1396). 'اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 27-37.
کریمی, مجتبی, بشارتی, مقصود, تقی زاده, اکبر, صفری, رشید. اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(1): 27-37.


Contact Us | Help & Support | Site Map

© Copyright 2017 - Journal Management System. Created by sinaweb.