پاشایی, سمیه, قورچی, تقی, قنبری, فرزاد. (1392). بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), 1-11.
سمیه پاشایی; تقی قورچی; فرزاد قنبری. "بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 4, 1392, 1-11.
پاشایی, سمیه, قورچی, تقی, قنبری, فرزاد. (1392). 'بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), pp. 1-11.
پاشایی, سمیه, قورچی, تقی, قنبری, فرزاد. بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1392; 2(4): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب