ایزدخواه شیشوان, موسی, تاج بخش شیشوان, مهدی. (1395). واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پرایمینگ و اندازۀ بذر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), 17-32.
موسی ایزدخواه شیشوان; مهدی تاج بخش شیشوان. "واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پرایمینگ و اندازۀ بذر". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 1, 1395, 17-32.
ایزدخواه شیشوان, موسی, تاج بخش شیشوان, مهدی. (1395). 'واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پرایمینگ و اندازۀ بذر', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), pp. 17-32.
ایزدخواه شیشوان, موسی, تاج بخش شیشوان, مهدی. واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پرایمینگ و اندازۀ بذر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 3(1): 17-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب