گلی پور, سارا گل, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1394). تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 25-34.
سارا گل گلی پور; آی ناز خدانظری; کمال غانمی. "تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1394, 25-34.
گلی پور, سارا گل, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1394). 'تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 25-34.
گلی پور, سارا گل, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 2(2): 25-34.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.