یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, پارسا, مهران. (1394). ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد). نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 1-11.
مهران یاسمی; بهروز محمدزاده; مهران پارسا. "ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد)". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1394, 1-11.
یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, پارسا, مهران. (1394). 'ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد)', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 1-11.
یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, پارسا, مهران. ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد). نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 2(2): 1-11.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.