موسوی, سید ناصر. (1395). اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), 11-20.
سید ناصر موسوی. "اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 3, 1395, 11-20.
موسوی, سید ناصر. (1395). 'اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(3), pp. 11-20.
موسوی, سید ناصر. اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(3): 11-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب