صلاحی مقدم, رضا, مقصودلو, شهریار, مصطفی لو, یوسف, شهیر, محمدحسین, بیات کوهسار, جواد. (1393). اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(4), 23-37.
رضا صلاحی مقدم; شهریار مقصودلو; یوسف مصطفی لو; محمدحسین شهیر; جواد بیات کوهسار. "اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 4, 1393, 23-37.
صلاحی مقدم, رضا, مقصودلو, شهریار, مصطفی لو, یوسف, شهیر, محمدحسین, بیات کوهسار, جواد. (1393). 'اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(4), pp. 23-37.
صلاحی مقدم, رضا, مقصودلو, شهریار, مصطفی لو, یوسف, شهیر, محمدحسین, بیات کوهسار, جواد. اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1393; 3(4): 23-37.


Contact Us | Help & Support | Site Map

© Copyright 2017 - Journal Management System. Created by sinaweb.