شهسواری, کیوان. (1395). بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(2), 13-24.
کیوان شهسواری. "بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 2, 1395, 13-24.
شهسواری, کیوان. (1395). 'بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(2), pp. 13-24.
شهسواری, کیوان. بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(2): 13-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب