Heydari, M., Shahryari, H., Mirzaei, J., Pothier, D.. (1395). The effect of seed pre-soaking, burial depth and site conditions on the survival and growth of wild almond, Amygdalus scoparia. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(3), 239-251.
M. Heydari; H. Shahryari; J. Mirzaei; D. Pothier. "The effect of seed pre-soaking, burial depth and site conditions on the survival and growth of wild almond, Amygdalus scoparia". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14, 3, 1395, 239-251.
Heydari, M., Shahryari, H., Mirzaei, J., Pothier, D.. (1395). 'The effect of seed pre-soaking, burial depth and site conditions on the survival and growth of wild almond, Amygdalus scoparia', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(3), pp. 239-251.
Heydari, M., Shahryari, H., Mirzaei, J., Pothier, D.. The effect of seed pre-soaking, burial depth and site conditions on the survival and growth of wild almond, Amygdalus scoparia. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 14(3): 239-251.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب