سقائی, علیرضا, شکوری, میرداریوش. (1395). اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 53-62.
علیرضا سقائی; میرداریوش شکوری. "اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1395, 53-62.
سقائی, علیرضا, شکوری, میرداریوش. (1395). 'اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 53-62.
سقائی, علیرضا, شکوری, میرداریوش. اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(1): 53-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب