حبیبی, فاطمه, یحیی زاده, آسیه, حسینی چالشتری, مریم, تجددی طلب, کبری. (1391). بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 95-105.
فاطمه حبیبی; آسیه یحیی زاده; مریم حسینی چالشتری; کبری تجددی طلب. "بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1391, 95-105.
حبیبی, فاطمه, یحیی زاده, آسیه, حسینی چالشتری, مریم, تجددی طلب, کبری. (1391). 'بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 95-105.
حبیبی, فاطمه, یحیی زاده, آسیه, حسینی چالشتری, مریم, تجددی طلب, کبری. بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 2(2): 95-105.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب