ستوده, ابراهیم, امیری مقدم, جمشید, شاه حسینی, غلامرضا, باقری, دارا. (1394). تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(1), 25-38.
ابراهیم ستوده; جمشید امیری مقدم; غلامرضا شاه حسینی; دارا باقری. "تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 1, 1394, 25-38.
ستوده, ابراهیم, امیری مقدم, جمشید, شاه حسینی, غلامرضا, باقری, دارا. (1394). 'تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(1), pp. 25-38.
ستوده, ابراهیم, امیری مقدم, جمشید, شاه حسینی, غلامرضا, باقری, دارا. تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 2(1): 25-38.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.