نبی پور افروزی, حسن, رضایی, منصور, تقی زاده, وحید. (1394). اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), 75-87.
حسن نبی پور افروزی; منصور رضایی; وحید تقی زاده. "اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 4, 1394, 75-87.
نبی پور افروزی, حسن, رضایی, منصور, تقی زاده, وحید. (1394). 'اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), pp. 75-87.
نبی پور افروزی, حسن, رضایی, منصور, تقی زاده, وحید. اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 4(4): 75-87.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب