قریشی, صادق, ایزانلو, علی, پارسا, سهیل, قادری, محمد قادر. (1393). ارتباط بین ترکیب آللی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با صفات کیفی دانه در برخی از ارقام گندم نان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), 199-209.
صادق قریشی; علی ایزانلو; سهیل پارسا; محمد قادر قادری. "ارتباط بین ترکیب آللی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با صفات کیفی دانه در برخی از ارقام گندم نان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 3, 1393, 199-209.
قریشی, صادق, ایزانلو, علی, پارسا, سهیل, قادری, محمد قادر. (1393). 'ارتباط بین ترکیب آللی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با صفات کیفی دانه در برخی از ارقام گندم نان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), pp. 199-209.
قریشی, صادق, ایزانلو, علی, پارسا, سهیل, قادری, محمد قادر. ارتباط بین ترکیب آللی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با صفات کیفی دانه در برخی از ارقام گندم نان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1393; 4(3): 199-209.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب