1.

اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 27-37
مختار فتحی؛ محمد حیدری

2.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر

3.

اثر برنامه خوراک‌دهی و ترکیبات ویتامینی- معدنی بر پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 17-25
دانیال محسنی سلطانی؛ سیدعبداله حسینی؛ ابوالفضل زارعی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ ابوالحسن صادقی پناه

4.

اثر تلقیح جنینی آرژنین بر تغییرات مورفولوژی سرخرگ ششی، بطن راست و شش‌ها در آسیت القایی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 33-44
مجتبی حقیقت؛ علی اصغر ساکی؛ حمیدرضا خدایی

5.

بررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 77-88
جواد احمدپناه؛ عبدالاحد شادپرور؛ نوید قوی حسین زاده؛ عباس پاکدل

6.

بررسی تفاوت های جنسیتی در بروز آسیت و نیم رخ بیان ژنی در بافت کلیه جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 33-44
صدیقه ملک شاهدهی؛ سید حسن حافظیان؛ قدرت رحیمی میانجی؛ کریم حسن پور

7.

بررسی مقایسه ای آثار عصاره اتانولی مریم گلی (Salvia officinalis) و ویتامین C بر وضعیت آنتی اکسیدانی، فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی، تلفات و عملکرد در جوجه های گوشتی در شرایط آسیت القایی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 15-27
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ رضا طاهرخانی؛ وحید رضایی کماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب