1.

اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 71-82
علی توحیدی؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ داوود علی ساقی

2.

اثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 81-94
سمیه میرزائی چشمه‌گچی؛ محمد مهدی معینی؛ حسن خمیس آبادی

3.

اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 1-10
حسن درمانی کوهی؛ پریسا توکلی؛ اردشیر محیط؛ فاطمه محمد پور

4.

اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 15-26
حسن صفری؛ مازیار محیطی اصلی؛ فاطمه محمد پور

5.

تأثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 45-55
مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب