1.

اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-25
جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری

2.

اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402
علی میرزائی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری

3.

اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 75-88
زهرا زمانی؛ داریوش علی پور؛ حمیدرضا مقیمی؛ سید علیرضا مرتضوی؛ سید مسعود ذوالحواریه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب