1.

اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 53-65
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی

2.

اثر افزودنی های گیاهی تجاری کوکسان، اوایکس پلنت و انتکس در آب و خوراک بر عملکرد رشد، ریخت شناسی و میکروفلور روده و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 1-14
نسترن زیرانی؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

3.

اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 39-49
مهدی بارانی؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان

4.

اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 63-73
احسان صالحی فر؛ محمود شیوازاد؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ رضا بهاری کاشانی

5.

اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 11-20
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ محمّد روستایی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده

6.

اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1-11
مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

7.

تاثیر فلز روی (Zn2+) بر سیستم ایمنی سلولی کرم قوزه پنبه (Helicoverpa armigera Hübner (Lep.: Noctuidae

دوره 5، شماره 3، آذر 1394، صفحه 71-84
عادل باغبان؛ جلال جلالی سندی؛ آرش زیبایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب