1.

اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 37-44
مجید متقی طلب؛ مریم گلچین

2.

اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156
محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور

3.

اثر تزریق داخل تخم مرغی پیریدوکسین، متیونین و ترکیب آنها به تخم مرغ های مادر گوشتی بر میزان جوجه درآوری، وزن جوجه یکروزه و صفات تولیدی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 57-66
مجید متقی طلب؛ یاسر شفیعی منش

4.

اثر سطوح مختلف متیونین جیره در دوره رشد بر عملکرد، خصوصیات لاشه، بازده انرژی و پروتئین، ترکیب عضله سینه و برخی فراسنجه ‏های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 39-50
رضا سیاحی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند

5.

اثر متیونین و کولین محافظت نشده بر مصرف خوراک، رشد، قابلیت هضم، امتیاز مدفوع، متابولیت های خون و رفتار مصرف خوراک گوساله های شیرخوار

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 31-41
تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ عبدالحکیم توغدری

6.

استفاده از قانون بازده نزولی به ‌منظور تفکیک لیزین و متیونین مصرفی به نیازمندی های نگهداری و رشد در جوجه‌های گوشتی نر جوان

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 29-36
حسن درمانی کوهی

7.

بررسی برخی از ساز و کارهای تحمل به تنش کم آبی در ژنوتیپ‏های گندم نان (Triticum aestivum L.)

دوره 4، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 13-25
حوریه توکلی حسنکلو؛ علی عبادی؛ سودابه جهانبخش

8.

تأثیر پتاسیم و نیتروژن بر مقاومت گندم به بیماری بلایت فوزاریومی سنبله

دوره 6، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 159-171
نصیبه توکلی حسنکلو؛ علی عبادی؛ مهدی داوری؛ حوریه توکلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب