1.

اثرات افزودن منابع مختلف کربن در سیستم بیوفلوک بر عملکرد رشد، تغذیه و شاخص‌های کیفی آب در پرورش ماهی کپور (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 55-76
خلیل مینابی؛ ایمان سوری نژاد؛ مرتضی علیزاده؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی

2.

اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 43-52
حجت اله علمداری؛ خدیجه موسوی

3.

اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی عصاره جلبک سارگاسوم Sargassum angustifolium بر بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio

دوره 3، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 15-32
سراج بیتا؛ نازنین قربانی رنجبری

4.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-62
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ بابک پورشفیعی صیقلانی؛ رضا طاعتی؛ سید رضا صلواتیان؛ سید افشین امیری سندسی؛ مریم حسنی مقدم

5.

اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 57-66
آرش ندری؛ حجت اله علمداری

6.

اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 63-84
منا تفانی؛ نسیم زنگویی؛ امیر پرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی؛ محمد جواد ایمانی

7.

اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 19-30
فواد پور؛ نسیم زنگویی؛ حمید محمدی آذرم

8.

اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 103-128
محمد جواد ایمانی؛ نسیم زنگویی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی

9.

اثر افزودن پودر گیاهان رزماری (Rosmarinus officinalis) و آویشن (Zataria multiflora) به جیره غذایی بر بافت روده بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با خوراک آلوده به علف کش رانداپ

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 59-80
مجید پرمحمدی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

10.

اثر مواد ضدیخ گلیسرول، اتیلن‌گلیکول و استامید بر میزان تفریخ جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 35-52
محمد سوداگر؛ سعیده کیوانلو؛ محمد مازندرانی

11.

اثر نانوذرات اکسید آهن سه ظرفیتی (Fe2O3) بر سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی و پراکسیداسیون چربی در بافت آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 41-54
مهنا محمدی موحد؛ آریا باباخانی؛ مسعود ستاری؛ حسین غفوری؛ سید علی جوهری

12.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 37-53
محمد هرسیج؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی اسدی

13.

ارزیابی سمیت حاد نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم (TiO2 NPs) بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی کُلمه (Rutilus rutilus)

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 19-34
سید علی اکبر هدایتی؛ فاطمه دارابی تبار؛ شیدا احمدوند؛ شراره احمدوند

14.

بهبود عملکرد رشد، فعالیت آنزیم گوارشی، شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم در کپور معمولی (Cyprinus carpio ) با پروبیوتیک Bacillus cereus

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 1-19
طوبی حیدری صادق؛ احسان احمدی فر؛ مریم دادار؛ نجمه شیخ زاده

15.

به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc)

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 65-83
راحیل حسینی فر؛ غلامرضا رفیعی؛ احمدعلی پوربابایی

16.

پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته

دوره 8، شماره 2، تیر 1401، صفحه 11-23
رضا اکرمی

17.

تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیل‌ماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 39-50
محسن پورعباسعلی؛ حجت‌اله جعفریان؛ میترا اسماعیلی؛ شایان قبادی

18.

تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-15
طیب ویسی؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ امیر تکمه چی

19.

تاثیر جیره حاوی پودر گیاه گلدر (Otostegia persica) بر شاخص‌های خونی، آنتی‌اکسیدانی و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 39-56
احمد رخشانی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ احسان احمدی فر؛ محسن شهریاری مقدم

20.

تأثیر ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.) و اسید سیتریک بر شاخص‌های خونی و ایمنی بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 81-94
حسین ثابت مند؛ حمید فغانی لنگرودی؛ عباسعلی زمینی؛ بابک تیزکار

21.

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و منابع مختلف کربن بر برخی شاخص‌های ایمنی موکوس، آنزیم‌های کبد و جمعیت باکتری اسید لاکتیک بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم بیوفلوک

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 67-90
علیرضا ابراهیمی؛ رضا اکرمی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ زهرا غیاثوند؛ هادی کوهساری

22.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخص‌های رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 1-10
مهری سمائی؛ بابک تیزکار؛ مهرداد ملکی؛ نائره بشارتی

23.

تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 3، شماره 3، آذر 1394، صفحه 51-62
تکتم لوخی؛ محمد هرسیج؛ حامد کلنگی میاندره؛ حامد غفاری فارسانی

24.

تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخ‌های ایمنی، آسیب‌شناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 69-81
کوثر عسگری سوادجانی؛ مریم محمدی سیچانی؛ علیرضا نظری

25.

تاثیر مکمل خوراکی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر عملکرد رشد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، آذر 1400، صفحه 67-88
سید رحیمه رضوی امری؛ حسنا قلی پور کنعانی؛ محمد فرهنگی؛ حسین آدینه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب