1.

اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و سمیت سلولی دیسک مرکزی و بازوی ستاره شکننده Ophiocoma erinaceus خلیج فارس

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 67-90
طیبه نامی؛ سولماز سلیمانی؛ نرگس امراللهی بیوکی؛ مرتضی یوسف زادی؛ موسی کشاورز

2.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر

3.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌باکتریایی جلبک قهوه‌ای Iyengaria stellata جمع‌آوری شده از سواحل خلیج فارس

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 43-57
عصمت محمدی؛ بهاره شعبان پور؛ معظمه کردجزی

4.

تأثیر 8 هفته تمرین هوازی تناوبی به همراه مصرف مکمل سیلی مارین بر شاخص‌های بافتی آنتی اکسیدانی، آسیب کبدی و آتروژنیک رت‌های نر ویستار تغذیه شده با غذای پرچرب

دوره 10، شماره 2، آذر 1399
مسعود شکی؛ فاطمه حسینی؛ سعید قربانی؛ رضا رضایی شیرازی؛ حشمت اله پارسیان

5.

تاثیر حلال‌ بر خواص آنتی‌اکسیدانی جلبک‌های قرمز Gracilaria textorri، Gracilaria arcuata و Leveillea jungermannioides

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 37-53
سلیم شریفیان؛ مهران لقمانی

6.

تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 47-54
جواد معتمدی تهرانی؛ عیسی ابراهیمی؛ سید امیر حسین گلی؛ فریبا شفیعی حسن آبادی؛ ابراهیم متقی

7.

فلوروتانن استخراج شده از ماکروجلبک‌های قهوه‌ای به عنوان یک منبع جدید آنتی‌اکسیدانی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 69-94
سپیده بابائی ماهانی نژاد؛ مرتضی یوسف زادی؛ سولماز سلیمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب